Izdelek ne obstaja!
Nadaljuj
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 55 € ! Nobenih stroškov obdelave in pakiranja !  Brez minimalnih količin ! Naročila odpremimo vsak delovni dan do 16.00 ure in so praviloma naslednji dan pri vas !
  • Nižje stroške spletne prodaje delimo z vami : vaše spletno naročilo lahko prevzamete in plačate po nižjih spletnih cenah praviloma že isti dan v Ljubljani, Kranju ali Kopru ! Pozor: v primeru osebnega prevzema in plačila vašega spletnega naročila v naših poslovalnicah morate ob plačilu navesti številko vašega spletnega naročila. Brez številke spletnega naročila vam zaradi zakonskih razlogov ne moremo upoštevati spletnih cen.
  • Potrebujete nasvet, pomoč in demonstracijo delovanja in/ali uporabe ? Oglasite se v naših poslovalnicah v Kopru, Ljubljani in Kranju . Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali pri odločitvi !
  • Vse cene v maloprodaji že vsebujejo DDV. Slike izdelkov so lahko simbolične in lahko vsebujejo dopolnilne in/ali dekorativne elemente - dejanski izdelki se lahko razlikujejo. Specifikacije in tehnične lastnosti so informativne narave - podane s strani proizvajalca in/ali dobavitelja in se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila. Imate podjetje in prodajate ali uporabljate artikle, ki jih najdete tudi v naši ponudbi ? Običajno kupujete nadpovprečno količino izdelkov ? In bi radi nekaj rednega popusta za vaše večje ali pa samo stalne nakupe ? Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto in postanite član posebnih ugodnosti ! Nagrajujemo zvestobo ! Postanite naš redni kupec in uživajte v zasluženih popustih.