Zaloge po poslovalnicah
(osveženo danes ob 08.00):

Izdelek ni na zalogi v Ljubljani!
Izdelek ni na zalogi v Kranju!
Izdelek ni na zalogi v Kopru!
Ni na zalogi!

Redna cena (z ddv):   12.00 €
Spletna cena (z ddv): 10.80 €
Vaš prihranek : 1.20 € (10%)


Natisni opis in ceno izdelka

Prednja svetilka za kolo 4W

Prednja svetilka za kolo 4W


DELKO KODA : MTNDB4W
EAN:

-4 super LED (4W)

-2 načina delovanja (gorenje in utripanje)

-vodoodporna

-do 150 ur delovanja

Uporablja 3xAA baterije (niso priložene)

Imate vprašanje o izdelku "Prednja svetilka za kolo 4W" ?

Pokličite nas na telefone (04) 2343333 ali (05) 6301630 ali (01) 5415160 , sporočite nam našo kodo tega izdelka (MTNDB4W ) in se pogovorite z nami - izkoristite naše strokovno znanje in dolgoletne izkušnje !

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, tudi če niso neposredno povezana z našim izdelkom. Odgovor boste dobili takoj - brez čakanja in emailov, saj so vsi izdelki v trgovini iz naše lastne distribucije in smo jih pred tem tudi preizkusili. Pridružite se nam na Google + !

Ocene Napiši oceno
Trenutno ni ocenjenih izdelkov.
Test Table
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 55 € ! Nobenih stroškov obdelave in pakiranja !  Brez minimalnih količin ! Naročila odpremimo vsak delovni dan do 16.00 ure in so praviloma naslednji dan pri vas !
  • Nižje stroške spletne prodaje delimo z vami : vaše spletno naročilo lahko prevzamete in plačate po nižjih spletnih cenah praviloma že isti dan v Ljubljani, Kranju ali Kopru ! Pozor: v primeru osebnega prevzema in plačila vašega spletnega naročila v naših poslovalnicah morate ob plačilu navesti številko vašega spletnega naročila. Brez številke spletnega naročila vam zaradi zakonskih razlogov ne moremo upoštevati spletnih cen.
  • Potrebujete nasvet, pomoč in demonstracijo delovanja in/ali uporabe ? Oglasite se v naših poslovalnicah v Kopru, Ljubljani in Kranju . Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali pri odločitvi !
  • Vse cene v maloprodaji že vsebujejo DDV. Slike izdelkov so lahko simbolične in lahko vsebujejo dopolnilne in/ali dekorativne elemente - dejanski izdelki se lahko razlikujejo. Specifikacije in tehnične lastnosti so informativne narave - podane s strani proizvajalca in/ali dobavitelja in se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila. Imate podjetje in prodajate ali uporabljate artikle, ki jih najdete tudi v naši ponudbi ? Običajno kupujete nadpovprečno količino izdelkov ? In bi radi nekaj rednega popusta za vaše večje ali pa samo stalne nakupe ? Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto in postanite član posebnih ugodnosti ! Nagrajujemo zvestobo ! Postanite naš redni kupec in uživajte v zasluženih popustih.