Fiamm RES 24V - 48V

Fiamm RES "stanovanjska energetska shramba" je cenovno učinkovita, varna in zanesljiva rešitev shranjevanja energije pridobljene iz vaših virov obnovljive energije za stanovanjsko uporabo.

Fiamm RES je bil načrtovan z namenom, da vam zagotovi varno in stroškovno učinkovito optimizacijo zmogljivosti vašega sistema pridobivanja energije iz obnovljivih virov - ker boste skladiščili vašo presežno električno energijo v RES sistemu, ne boste samo znižali vaše stroške za energijo, izognili se boste tudi posredovanju viška energije v javno omrežje.

Fiamm RES vam omogoča zniževanje računa za energijo in omrežnino, saj z shranjevanjem vaše presežne energije optimizira stroškovno učinkovitost vašega enegetskega sistema.

RES serijo hišnih backup sistemov sestavljaja 6 modelov z kapaciteto do 12.5 kwh, ki na voljo v 24v ali 48v izvedbi .RES sistem hišnega neprekinjenega rezervnega napajanja zagotavlja zanesljivo neprekinjeno napajanje v vseh okoliščinah, zlasti pa v primeru motene dobave energije iz zunanjega napajalnega omrežja

Stanovanjska energetska shramba
SMG (GEL BREZ VZDRŽEVANJA), CEVASTA PLOŠČA
tabela modelovakumulator-res-pic-01.jpg" alt="slika fiamm akumulator" />
akumulator.jpg" alt="namen uporabe fiamm akumulator" />
RES System Residential Energy Storage System
Delko d.o.o. in Ebax d.o.o., Distribucija in trgovina z akumulatorji, vsemi vrstami baterij, elektroniko, modelarstvom in moto akumulatorji ©