LRP

BLUE IS BETTER !

"Modro je boljše" je slogan, ki je že 25 let sinonim za najvišjo kvaliteto na področju radijsko vodenih modelov letal in plovil.

Vseeno kje - v vašem dvorišču, v dnevni sobi ali pa na svetovnih prizoriščih R/C tekmovanj in letališčih  - izdelkom  "blue" high-tech podjetja nesporno kvaliteto in superiornost priznavajo tudi največje avtoritete na R/C področju po vsem svetu.

 

 

Ko imate opravka z izdelkom podjetja LRP, ste lahko prepiračani v njegovo kvaliteto, tehnično superirnost, zanesljivost in tehnološko inovativnost.

 

Prelistajte katalog svežih modelov za leto 2016:

 

25 let podjetja LRP : kako se je vse začelo ....

Začetki pred 25 leti so bili skromni : v skromni kletni garaži hiše svojih staršev je g. Jürgen E. Lautenbach ročno sestavljal svoje prve izdelke. Ti izdelki so postali podlaga za nesluten uspeh podjetja v nasledjih letih.

Že v svojih začetnih je bila fokus podjetja v inovativni tehnologiji, izvirni obliki in najvišji možni kvaliteti. Takrat si je bilo težko predstavljati, da se bo iz teh skromnih začetkov kmalu razvilo vodilno R/C podjetje, ki bo razširilo svoje poslovanje na vse celine sveta.

Današnje podjetje LRP je vodilni v tehnološkem razvoju panoge, z velikim številom osvojenih lovorik v panožnih tekmovanjih in neprestanem tehnološkem boju za izboljšanje že tako vodilnih tekmovalnih lastnosti svojih izdelkov .

 

 

 

 LRP DANES

Blue is Better! Velika večina fanov in profesinalnih uporabnikov R/C vozil povezuje modro barvo z podjetjem LRP.

Ta slogan je nastal leta 1997, in je odražal temparement in kvaliteto vrhunske linije izdelkov podjetja LRP , ki je pričelo dosgati prve odmevne svetovne uspehe v tekmovanju z že uveljavljenimi, a tehnološko togimi in neodzivnimi konkurenti.

 

Izdelki 1 do 36 od skupaj 175

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 36 od skupaj 175

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Delko d.o.o. in Ebax d.o.o., Distribucija in trgovina z akumulatorji, vsemi vrstami baterij, elektroniko, modelarstvom in moto akumulatorji ©