FIAMM RES (stanovanjska energetska shramba) - Gel VRLA tehnologija

Fiamm RES "stanovanjska energetska shramba" je cenovno učinkovita, varna in zanesljiva rešitev shranjevanja energije pridobljene iz vaših virov obnovljive energije za stanovanjsko uporabo.

Fiamm RES je bil načrtovan z namenom, da vam zagotovi varno in stroškovno učinkovito optimizacijo zmogljivosti vašega sistema pridobivanja energije iz obnovljivih virov - ker boste skladiščili vašo presežno električno energijo v RES sistemu, ne boste samo znižali vaše stroške za energijo, izognili se boste tudi posredovanju viška energije v javno omrežje.

Fiamm RES vam omogoča zniževanje računa za energijo in omrežnino, saj z shranjevanjem vaše presežne energije optimizira stroškovno učinkovitost vašega enegetskega sistema.

RES serijo hišnih backup sistemov sestavljaja 6 modelov z kapaciteto do 12.5 kwh, ki na voljo v 24v ali 48v izvedbi .RES sistem hišnega neprekinjenega rezervnega napajanja zagotavlja zanesljivo neprekinjeno napajanje v vseh okoliščinah, zlasti pa v primeru motene dobave energije iz zunanjega napajalnega omrežja

tabela modelov slika fiamm akumulator
namen uporabe fiamm akumulator
Delko d.o.o. in Ebax d.o.o., Distribucija in trgovina z akumulatorji, vsemi vrstami baterij, elektroniko, modelarstvom in moto akumulatorji ©